انبه در بازار مشهد از جنوب شرقی آسیا و هیمالیا، در بخش شرقی هند می آید. با بافت آبدار و طعم شیرین، تعداد زیادی از انواع انبه وجود دارد، اما همه آنها یک ویژگی اصلی دارند، محتوای آب زیاد آن.
در سال های اخیر، رشد آن در اسپانیا، به ویژه در مالاگا، گرانادا و جزایر قناری گسترش یافته است.
اگرچه هنگام انتخاب میوه اغلب رنگ را هدایت می کنیم، اما در این مورد نباید اشتباه گرفته شود، زیرا رنگ پوست انبه نشان دهنده رسیده بودن نیست، فقط تنوع میوه را نشان می دهد.
برای انتخاب آنهایی که رسیده هستند، توصیه می شود از طریق بو هدایت شوید. اگر عطر شیرینی بدهد، رسیده است.
همانطور که اغلب در مورد میوه های استوایی اتفاق می افتد، انبه به خوبی با دمای پایین مقابله نمی کند، بنابراین بهتر است آن را به جای یخچال در کمد نگهداری کنید.
همچنین در دستور العمل های مرزه تازه به عنوان یک تعادل جالب بسیار خوب عمل می کند، به عنوان مثال، در سالاد، سرویچه یا تارتار. طعم آن نیز به خوبی با گوشت ترکیب می شود، در این مورد انبه معمولاً به شکل چاتنی ترجیح داده می شود، یک کنسرو تلخ و شیرین که از هند سرچشمه می گیرد و تند و تند است.
علاوه بر این موارد، می توان از آن به عنوان شیرین کننده در دستور پخت دسر یا کیک استفاده کرد.
اگر دوست دارید انبه را در منوی غذایی خود بگنجانید، اما طاقت برداشتن پالپ آن را ندارید، در اینجا توصیه هایی وجود دارد که به راحتی پوست آن را جدا کنید.فصل انبه واقعا یک تعطیلات است.
بیشتر محصولات کشاورزی در اسرائیل به صورت محلی کشت می شود، به این معنی که وقتی چیزی خارج از فصل است – خارج از فصل است.
خوشبختانه برای ما، انتخاب خوبی از گونه های مختلف انبه وجود دارد که فصل رشد را به میزان قابل توجهی طولانی می کند. در طول سالها یاد گرفتم که طعم تابستان را با خشک کردن انبه در آفتاب حفظ کنم و یک میانوعده فوقالعاده برای خوردن مدتها پس از پایان فصل انبه ایجاد کنم. تنها مشکل این است که اگر بخواهم ماندگاری داشته باشد، باید انبه خشک شده را پنهان کنم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.