برنج خوش پخت چه ویژگی هایی دارد؟

اگر برنج شما خیلی صمغی یا خیلی سفت است، شما تنها نیستید. برنج واقعا آسان است اما وقتی تکنیک را از بین ببرید، درست کردن آن نیز بسیار آسان است.

هنگامی که کاسه زیبای خود را پر از برنج دارید، نیمی از راه را برای داشتن این مرغ سچوان روی میز شام خواهید داشت. در اینجا نحوه پختن یک قابلمه کامل برنج روی اجاق گاز و قیمت برنج پاکستانی هر بار آورده شده است.

1. برنج را آبکشی کنید.

اوه، می دانم، شستشو آزاردهنده است، اما 20 ثانیه طول می کشد و نشاسته های گرد و غباری را که ممکن است منجر به چسبندگی بیش از حد شود، از بین می برد. فقط برنج خود را در یک صافی مشبک قرار دهید و زیر آب سرد بشویید تا آب شفاف شود قیمت برنج کامفیروز را در سایت ببینید.

2. نسبت را به خاطر بسپارید.

برای اکثر انواع برنج، شما همیشه از نسبت 1 فنجان برنج به 2 فنجان آب استفاده می کنید که می توانید آن را کم یا زیاد کنید. (برای اطمینان، بسته بندی برنج خود را دوبار بررسی کنید.) برای طعم بیشتر، به راحتی می توانید آب مرغ یا سبزیجات را جایگزین کنید.

3. آب را به جوش بیاورید

سپس برنج و نمک را هم بزنید. و اگر می خواهید یک برگه کره نیز اضافه کنید، آن را انتخاب کنید – طعم برنج شما 10 برابر بهتر است.

4. به آرامی بپزید.

بعد از اضافه کردن برنج، دمای آب شما به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد و دیگر جوش نمی‌آید. بگذارید به آرامی بجوشد (در غیر این صورت خطر پختن سریع آب شما نسبت به نرم شدن برنج شما وجود دارد).

5. درب آن را بردارید.

در قابلمه را بپوشانید و حرارت را کم کنید. اگرچه وسوسه انگیز خواهد بود، درب را نگه دارید! شما نمی خواهید با بخار قاطی کنید. این خیلی اهمیت دارد!

6. در 18 دقیقه چک کنید.

برای برنج سفید دانه بلند، من همیشه یک تایمر را برای 18 تنظیم می کنم، زیرا می دانم که ممکن است یک یا دو دقیقه دیگر نیاز داشته باشد. بگذارید برنج شاخص شما باشد نه آب. اگر کمی آب باقی مانده باشد، کاملاً خوب است! فقط قابلمه را کمی کج کنید تا آب آن خارج شود. (در حال پختن برنج قهوه ای؟ در 30 دقیقه بررسی کنید.)

7. آن را به حال خود رها کنید.

حرارت را خاموش کنید، درب آن را بگذارید و چند دقیقه در قابلمه بخارپز استراحت دهید. صبر یک فضیلت است دوست من.

8. آن را پف کنید!

با استفاده از چنگال برنج را به آرامی مخلوط کرده و بلند کنید تا مطمئن شوید که دانه ها به هم نچسبند.

اگر پلوپز دارید، بازی بسیار ساده تر است. از همان نسبت جادویی استفاده کنید و همه چیز را داخل پلوپز بیندازید که همه کارها را برای شما انجام می دهد. هنگامی که دستگاه می گوید آماده است، همان دستورالعمل های “رها کن” و کرک کردن اعمال می شود.

مرحله 1
در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط، آب را به جوش بیاورید. برنج، کره و مقدار زیادی نمک را اضافه کنید.
گام 2

تابه را روی حرارت قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید و درب آن را به مدت 18 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شده و آب جذب شود بپزید.
مرحله 3
از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه در بسته بماند سپس با چنگال پف کرده و سرو کنید.
این محتوا از نظرسنجی وارد شده است. ممکن است بتوانید همان محتوا را در قالب دیگری پیدا کنید، یا ممکن است بتوانید اطلاعات بیشتری را در وب سایت آنها بیابید.

  • منابع:
    1. How To Cook Rice
  • تبلیغات: 
    1. سرمایه گذاری که از صفر به بینهایت درآمد رسید!
    2. رنگ روغنی که دیوار چین را تغییر خواهد داد!
    3. انگیزه مالی این فوتبالیست او را معروف نمود!
    4. مردی رنگ را به جای آب مصرف می کند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.