خرما یکی از شیرین ترین خوراکی های طبیعت است، محتوای قند بالای خرما مضافتی گیلدا ممکن است شما را به این فکر کند که آیا خرما یک انتخاب سالم است یا خیر، خرما قطعا شیرین است، اما به عنوان یک میوه، ریزمغذی های مفید و مقداری فیبر را نیز فراهم می کند، ممکن است بخواهید خرما را در حد اعتدال مصرف کنید، اما به هیچ وجه یک غذای بدون کالری نیست.
میوه خرما، خرما، توت یا دروپه ای است که از یک دانه غیر خوراکی تشکیل شده است که توسط یک اندوکارپ فیبری، پوستی مانند، یک مزوکارپ گوشتی و پوست میوه احاطه شده است، معمولاً میوه مستطیلی است، اگرچه تنوع زیادی در شکل، اندازه، رنگ و همچنین کیفیت و بافت وجود دارد.
وزن خرما بین چهار تا سی و شش گرم است، قسمت خوراکی خرما هشتاد و پنج تا نود و دو درصد وزن کل میوه را تشکیل می دهد، توسعه خرما از پنج مرحله مورفولوژیکی متمایز می گذرد که به طور گسترده با نام های عربی آنها شناخته می شود: حبابوک ، کیمری، خلال، روتاب و تامر.
در اندازه کامل، خلال، رنگ خرما زرد یا قرمز است، با سایه ها و رنگ های مختلف، با خرماهای زرد رنگ اکثریت را نشان می دهد، بلوغ خرما ده تا پانزده هفته پس از گرده افشانیک خرما شش گرم کربوهیدرات دارد که بیشتر آن از شکر به دست می آید، علاوه بر این، خرما طعم بسیار شیرینی دارد زیرا دارای فروکتوز بالایی است.
این فرآیند به شایستگی رشد و حرارت بالا نیاز دارد، خرمای برخی ارقام را می توان از مرحله خلال مصرف کرد، بقیه را فقط می توان در طول یا بعد از رسیدن به درجه ای از رسیدن خورد، خواص آنتی اکسیدانی خرما به طور مستقیم و غیرمستقیم تحت تأثیر جنبه های فیزیولوژیکی و مراحل رشد است.
شاخص گلیسمی خرما بسته به نوع و میزان رسیدگی می تواند بین چهل و سه تا پنجاه و پنج باشد، خرما با وجود شیرینیاش، در کمال تعجب، یک غذای کم گلیسمی است، خرما حداقل مقدار پروتئین را تامین می کند.
سایر منابع پروتئینی مانند گوشت بدون چربی، ماهی، آجیل، دانه ها و حبوبات را برای تامین نیاز روزانه خود بگنجانید، خرما منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم و آهن است.
همچنین خرما شش ویتامین ب ضروری از جمله فولات و اسید پانتوتنیک را تامین می کند، خرما همچنین دارای غلظت بالایی از پلی فنول ها، نوعی آنتی اکسیدان است که از آسیب سلولی محافظت می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.