کلم در حال حاضر لحظاتی را سپری می کند، و من احساس می کنم که تمام مدت منتظر آن بوده ام.
این سالاد کلم آسیایی با سس بادام زمینی سبک و روشن است و سیر کننده است و به روتین ناهار من زندگی می بخشد.
در حالی که ما معمولاً کلم را ملایم یا بخشی از یک پخش سنگین میدانیم (روز سنت پاتریک؛ غذاهای آلمانی)، این سالاد پر جنب و جوش ثابت میکند که کلم میتواند روشن و حتی سرگرمکننده باشد.
سالاد کلم آسیایی بازیگوش است. ترد و زیپ و لایههایی از بافت از موادی مانند فلفل دلمهای قرمز، ادامام و بادام دارد.
بعد از خوردن آن احساس خوشحالی خواهید کرد. حتی ممکن است باعث شود به روشی کاملاً جدید در مورد کلم فکر کنید.
من مدتهاست که نسبت به سبزیجات کمارزششده مانند کلم احساس حساسیت میکنم (از این رو مجموعه قابل احترامی از دستور العملهای کلم سالم که در اینجا پیدا خواهید کرد)، اما میدانم که بیشتر ما احتمالاً فقط زمانی به کلم فکر میکنیم که وظیفه درست کردن سالاد کلم برای پیک نیک شرکت را داریم.
یا حداقل تا همین اواخر.در چند هفته گذشته، من شاهد افزایش شدید پست هایم برای کلم سرخ شده و استیک کلم بودم . این سالاد رامن آسیایی نیز شاهد عشق رسانه های اجتماعی است.
اگر من از نوع شرط بندی بودم، می توانم بگویم که شور ناگهانی کلم از این واقعیت ناشی می شود که کل کلم کامل می تواند 3 هفته در یخچال بماند (برخی منابع ادعا می کنند 4 تا 5 هفته).
اگر سفر به فروشگاه را محدود می کنید، کلم یک انتخاب ایده آل است.
وقتی به درستی درمان شود، کلم نیز خوشمزه است! این ترد در قلب این سالاد کلم آسیایی سالم با بادام است.
اگر قبلا یک سالاد کلم خام را امتحان نکرده اید، این دستور غذا یک دروازه عالی است. سس بادام زمینی به تنهایی به همان اندازه وعده می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.