پیاز زرد طلایی هاره معمولاً در پایان تابستان کاشته می شود تا در زمستان رشد کند و در بهار آماده برداشت شود.
آنها بالغتر از پیازچه و پیاز سبز هستند، اما همچنان نوعی پیاز جوان هستند که قبل از اینکه فرصتی برای بزرگتر شدن داشته باشند، درو میشوند.
شما می توانید یک پیاز را از روی پیاز کوچک و گرد و سفید رنگ پایه آن تشخیص دهید. در حالی که به نظر می رسد شبیه پیازچه و پیاز سبز است، پیاز گرد آن آن را از بین می برد.
پیاز بهار نیز به دلیل بلوغ از نظر طعم کمی قوی تر از پیازچه و پیاز سبز است.
با این حال، آنها هنوز هم طعم ملایم تری نسبت به پیازهای معمولی دارند که مدت طولانی تری در زمین باقی مانده اند و بسیار بزرگتر می شوند.
پیاز بهاره از پیازچه و پیاز سبز پیرتر است. از آنجایی که آنها رشد بیشتری دارند، پیاز آنها توسعه یافته و گردتر است.
آیا پیاز سبز و پیازچه از یک گیاه می آیند؟
همه پیازهای نابالغ دارای برگهای سبز توخالی و دراز و پیازهای کوچک سفید رنگ هستند.
با این حال، برخی افراد پیاز واقعی و پیاز سبز را از نوع خاصی از گیاه آلیوم، گونه Allium fistulosum می دانند.
این گونه با پیازهای دیگر متفاوت است، زیرا یک پیاز گرد ایجاد نمی کند.
حتی زمانی که این گیاهان در زمین رها شوند تا بالغ شوند، یک پیاز سفید مستقیم خواهند داشت.
با این حال، «پیازچه»، «پیاز سبز» و «پیاز بهاره» نامهای رسمی گیاه نیستند و به گونهای خاص متصل نیستند.
اگرچه پیازهای گونه Allium fistulosum فقط پیازچه و پیاز سبز را تشکیل می دهند، هر پیاز جوان بسته به سن گیاه می تواند در این دسته بندی ها قرار گیرد.
اصطلاحات پیازچه و پیاز سبز بیشتر به سن گیاه اشاره دارد. اگرچه برخی از گونه های پیاز فقط پیاز یا پیاز سبز تولید می کنند، اما می توان آنها را از انواع دیگر پیاز تهیه کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.