امروزه تمایل مصرف کنندگان به انتخاب غذا بیشتر با سلامت و تندرستی مرتبط است.
این وضعیت را می توان به وضوح در بازار با عرضه قاووت خشخاشی شیررضا محصولات متمایز است.
از محتوای آنها در اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، آنتی اکسیدان ها، فیبرهای غذایی و سایر اجزایی که مصرف کنندگان معمولی یاد می گیرند به عنوان یک سهم سالم تشخیص دهند، مشاهده کرد.
دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها توصیه می کند که مصرف آجیل (بادام، گردو، پسته، اسپند و بادام زمینی) به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه تأثیر مفیدی بر سلامت انسان دارد.
درخت پسته عضوی از خانواده Anacardiaceae است قاووت پسته که یک گونه بومی آسیای مرکزی و غربی است اما در حال حاضر در سراسر حوضه مدیترانه پراکنده شده است.
میوه آن دروپه با تک دانه بزرگ و مرکزی است دانه یا هسته بخش خوراکی میوه است. معمولاً به عنوان میان وعده (طبیعی، برشته یا شور-برشته) مصرف می شود و در غیر این صورت در سایر محصولات خوراکی مصرف می شود.
مغز پسته منابع بسیار خوبی از مواد مغذی، اسیدهای چرب غیراشباع، قاووت کرمان چهل گیاه پروتئین ها، مواد معدنی و فیبر، است.
همچنین اجزای طبیعی فعال زیستی و تقویت کننده سلامت (توکوفرول ها، کاروتنوئیدها، کلروفیل ها و فلاونوئیدها، از جمله) هستند.
محبوبیت آجیل پسته در سال های اخیر خمیر پسته به طور قابل توجهی افزایش یافته است و باعث ایجاد یک صنعت کشاورزی در آرژانتین شده است که استان سان خوان تولید کننده اصلی آن است.
این تحقیق با انگیزه بر روی ترکیب شیمیایی و تغذیه ای و درک کیفیت پسته توسط مصرف کنندگان پسته آرژانتینی انجام شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.