علیرغم به رسمیت شناختن تأثیر این صنعت، تحقیقات تجربی در مورد تأثیر صنعت الکل صنعتی کوچک در سطح جهانی با تعداد کمی از مطالعات منتشر شده در دسترس، پراکنده است.
بیشتر تحقیقات در عوض بر اعمال نفوذ در داخل دولتها، عمدتاً در کشورهای با درآمد بالا تمرکز میکنند. .4، 7 با این حال، در عصر کنونی جهانی شدن، شرکت ها انگیزه قوی برای گسترش نفوذ خود در سطح جهانی دارند.
آنها با رکود رشد در بازارهای داخلی موجود، پایه سود خود را به حوزه های قضایی جدید خارجی گسترش داده اند.13 برای مثال، در سال 2019، Anheuser-Busch InBev، بزرگترین شرکت نوشیدنی الکلی در جهان، محصولات خود را در بیش از 150 کشور فروخت و تقریباً 60 مورد از آن را به دست آورد.
درصد از درآمد آن از بازارهای نوظهور از جمله آرژانتین، کلمبیا، اکوادور و آفریقای جنوبی.
یکی از ابزارهای احتمالی نفوذ صنعت در سطح جهانی، استفاده از موافقت نامه های تجاری بین المللی برای مخالفت با سیاست های بهداشت داخلی است.
این توافق نامه ها برای ارتقای تجارت و سرمایه گذاری طراحی شده اند و حاوی قوانینی هستند که به منظور کاهش هزینه معاملات و ایجاد یک توافق عادلانه و قابل پیش بینی طراحی شده اند.
محیط تجارت.16 قوانین تجارت به عنوان عوامل سیاسی و قانونی تعیین کننده سلامت عمل می کنند و می توانند به طرق مختلف بر سلامت تأثیر بگذارند، به عنوان مثال با افزایش مصرف کالاهای آسیب رسان به سلامت، یا با کاهش بیماری های مرتبط با فقر، مانند مرگ و میر کودکان، به شرط منافع اقتصادی.
از تجارت گسترده هستند. 17، 18، 19، 20 نکته مهم، زمانی که صنعت مستقیماً از قوانین برای متوقف کردن پیشرفت سیاست استفاده می کند، و زمانی که قوانین توسط نمایندگان دولت در به چالش کشیدن یک سیاست به شیوه ای به چالش کشیده می شود، می تواند به منافع صنعت کمک کند. این به نفع صنعت است.
چنین چالش هایی برای سیاست های الکل ممکن است به درخواست صنعت الکل رخ دهد، همانطور که تحقیقات قبلی نشان می دهد که صنایع دخانیات، مواد غذایی و داروسازی، دولتهای ملی را لابی کردهاند تا سیاستهای بهداشتی را در مجامع تجاری، مانند جلسات کمیته موانع فنی تجارت (TBT) سازمان تجارت جهانی (WTO) به چالش بکشند.
، یا در پاسخ به چنین چالش هایی به دلیل ترس از یک اختلاف حقوقی طولانی و پرهزینه در صورت تشدید موضوع، سیاست ها را رها کنید.
توافقنامههای WTO در سیاستهای بهداشت داخلی تأثیرگذار بودهاند، بهویژه موافقتنامه TBT که «موانع غیرضروری برای تجارت بینالمللی» ایجاد شده توسط مقررات و استانداردهای فنی داخلی را ممنوع میکند.
این موافقتنامه تبعیض را زمانی که، برای مثال، کشورهای عضو WTO قوانین سختگیرانهتری اعمال میکنند، ممنوع میکند. در مورد محصولات وارد شده از یک کشور به کشور دیگر، یا در مورد محصولات وارداتی در مقایسه با محصولات تولید شده در داخل.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.