از چه زمانی کودک می تواند کلوچه شیرازی دادن را شروع کند؟ کلوچه … برخی از والدین قاطعانه چیز کلوچه به نوزاد نمی دهند. دیگران، برعکس، کودک را با فراوانی شیرینی و کیک ناز می کنند. بنابراین، آیا می توان به کودکان کلوچه داد و اگر بله، به چه مقدار؟
کلوچه: خوب یا بد
اصطلاح “شیرین” شامل فهرست بزرگی از محصولات حاوی مقدار زیادی فروکتوز و ساکارز است. اینها کلوچه جات، شیرینی، کیک، بستنی، ژله، مربا، گل ختمی، پاستیل و غیره هستند. محصولات حاوی قند برای بدن ضروری هستند. آنها منبع انرژی هستند و برای فعالیت طبیعی مغز ضروری هستند.
علاوه بر فروکتوز و ساکارز، بسیاری از خوراکی ها حاوی مواد مفیدی هستند که برای بدن ضروری هستند. میوه های خشک، گل ختمی و مربا از کربوهیدرات ها و عناصر کمیاب به راحتی قابل هضم تشکیل شده اند. با این حال، قرص یا مربا با رنگ روشن نخرید. رنگ های زیادی در این محصولات وجود دارد که می تواند به بدن آسیب برساند.
عسل به طور کلی انباری از مواد مفید است: عناصر کمیاب، ویتامین ها، آنزیم ها و سایر ترکیبات فعال بیولوژیکی. خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد باکتریایی بالایی دارد. در همان زمان، ایمنی افزایش می یابد، نیروهای داخلی بدن جمع می شوند. هنگام وارد کردن عسل به رژیم غذایی باید مراقب باشید این یک آلرژن بارز است.
کلوچه ها علاوه بر فوایدی که برای بدن دارند، منبع قدرتمندی از احساسات مثبت هستند. کودک در روز تولدش یا در حین پیاده روی با خوردن آجیل با مادرش با یک کیک زیبا شادی می کند.
زمانی که کودکان می توانند آب نبات دادن را شروع کنند
اما بهتر است استفاده از برخی کلوچه ها را کاملاً کنار بگذارید:
شکر به شکل خالص آن هیچ فایده ای ندارد. آن را به فرنی، چای یا پوره سیب زمینی برای کودک اضافه نکنید. بزرگسالان فقط فکر می کنند که کودک بهتر می داند. به غذای تازه عادت می کند و طعم آن به او می آید.
کوکی ها، کیک ها و کلوچه ها سرشار از چربی، کربوهیدرات های سنگین و قند هستند. آنها به سرعت یک ارگانیسم کوچک را اشباع می کنند، اما هیچ فایده ای ندارند. ارزش آن را دارد که استفاده روزانه از این محصولات را کنار بگذارید و آنها را منحصراً برای منوی تعطیلات بگذارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.